FAQ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Temp Pal Manual

 

 

 

 

 

 

 

Fragt

Hvem sender i pakken med og hvor længe er den om at komme frem?

Vi bruger Post Nords pakke service. Din nye Temp Pal bliver sendt inden for 2 arbejdsdage og er typisk 2 dage om at nå frem. Dukan vælge mellem at få pakken leveret til dit hjem eller til dit nærmeste Post Nord afhentningssted.

 

 

Betaling og garanti

Vi acceptere følgende betalingskort:

VISA både Debit og Credit samt VISA Dankort

Mastercard både Debit og Credit

American Express

 

Temp Pal er dækket af 12mdrs fabriksgaranti efterfulgt af 12mdrs reklamationsret

Skulle du være så uheldig at din Temp Pal holder op med at virke, så send den retur til os med en fejlbeskrivelse, samt dit navn og adresse, samt kvittering fra køb. Vi undersøger så fejlen og hvis vi kan bekræfte at din Temp Pal ikke fungere og det ikke skyldes misbrug, så sender vi dig en ny.

 

 

14 dages Returret

Hvordan fungere jeres returret?

Du kan returnere din Temp Pal inden for 14 dage. Send den til os med kopi af købs kvittering og med kontakt information. ¨Så betaler vi dig tilbage via bankoverførsel eller mobilepay efter ønske.

 

Fortryder du købet, skal varen som udgangspunkt fremstå som ny ved tilbageleveringen, så vi kan sælge varen videre til en anden kunde. Du må dog gerne pakke varen ud og prøve / undersøge den og vurdere dens egenskaber, ligesom du typisk ville have mulighed for at forholde dig til eksemplar af varen i en fysisk forretning.

 

Er varen blevet skadet eller bærer den præg af at have været brugt, mister du ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for den værdiforringelse af varen, som skyldes brug udover at have undersøgt og prøvet varen.

 

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er i første omgang sælgeren, der vurderer varens eventuelle værdiforringelse. Du kan klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er uenig i vurderingen.

 

.

 

 

STORE

Tak for besøget - vi håber I fandt hvad i søgte ellers er i velkomne til at skrive til os på nedenstående mail.

Levering i hele Danmark

Vi sørger for fosendelse mod betaling og Vi bekræfter forsendelse så snart vi har modtaget betaling.

Betaling

Online sikker betaling med de fleste kreditkort

 

Copyright Alliance Health 2017 All Rights Reserved