Om os

Vi er Alliance Health

 

– Vi specialiserer i at tilbyde kvalitet produkter udviklet med det formål at gøre det sunde liv lettere.

 

Blandt kvalitets produkter inden for kategorien Internet og Things (IoT), har vi gjort os umage med at tilbyde løsninger der er med til at gøre det sjovt og nemmere at være sund.

Alliance Health

 

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig: TempPal, som kan holde øje med din eller dine kæres temperatur. Trådløst, enkelt og behageligt…

 

Temp Pal henvender sig til:

  • Par der planlægger at stifte familie
  • Familie med små børn
  • Voksne, Motionister og Atleter der måler deres helbred og præstationsevne

 

Temp Pal er nem at bruge

Trådløs Bluetooth low energy, enkelt adgang til dine familie-medlemmers temperatur information via smartphone app overalt og når som helst.

 

Du og andre pårørende kan overvåge dine nærmestes feber ved hjælp af cloud service.

 

Temp Pal Appen kan hjælpe med at holde lægens anbefalinger. Du kan sætte en alarm for at huske dig på at tage din medicin når det er tid.

 

Temp Pal understøtter "mange-til-mange" temperatur overvågning, hvilket gør det muligt at se aflæsninger fra flere Temp Pals på flere enheder på samme tid.

 

Med den nye Temp Pal kan du se dit barns temperatur uden at forstyrre søvn og uden ubehag eller bøvl. Bare hent Temp Pal appen fra appstore (iOS eller Android) og begynd.

 

Denne teknologi kan også bruges af kvinder til at til at måle BBT (Basal Body Temperature) så de ved hvornår de har størst sandsynlighed for at blive gravide.

 

Du kan læser om dette nye IoT product og blive en af de første i Danmark til at inkluder temp pal i din familie her. Du kan også finde information på producentens hjemmeside: http://www.iweecare.com/

 

 

Mål helbred og præstationsevne

 

Det er almindeligt for topatleter at overvåge puls ved træning og konkurrencesituationer. For at analysere performance og optimere fitness og sundhedsprogrammer for atleterne.

Nu er det muligt også at måle kropstemperatur som aspekt i analysen, og vurdere, om atleten har brug for mere væske eller andre måder at køle ned til en toppræstation med udholdenhed og hurtige reflekser.

 

PARTNERS

 

 

Blandt kvalitets produkter inden for kategorien Internet og Things (IoT), har vi gjort os umage med at tilbyde løsninger der er med til at gøre det sjovt og nemmere at være sund.

STORE

Tak for besøget - vi håber I fandt hvad i søgte ellers er i velkomne til at skrive til os på nedenstående mail.

Levering i hele Danmark

Vi sørger for fosendelse mod betaling og Vi bekræfter forsendelse så snart vi har modtaget betaling.

Betaling

Online sikker betaling med de fleste kreditkort

 

Copyright Alliance Health 2017 All Rights Reserved